EXIE Mix Floor

 

 

Indien je nog geen betonplaat hebt in je te renoveren of nieuw huis is CaNaDry Floor een volwaardig en gezond alternatief. De EXIE Mix Floor wordt aangebracht op een laag van gebroken schelpen waarin het opstijgend vocht kan opgevangen worden. De EXIE Mix Floor kan verder afgewerkt worden met een kalkchape. Het plaatsen van vloerverwarming is perfect mogelijk.

Wij mengen de kalk, hennep, CaNaDry gepatenteerd additief, mineralen en het water op voorhand, zodat je onmiddellijk aan de slag kan met het isoleren van jouw vloeropbouw. De specifieke samenstelling van deze mix verzekert een versnelde verharding van de vloer, zodat er snel kan verder gewerkt worden.

 

 

Schelpen

 

 

Een laag schelpen is, in tegenstelling tot zand, niet capillair. Dit betekent dat er geen water omhoog gezogen wordt, maar een natuurlijke barrière tussen het grondwater en de begane grondvloer gevormd wordt. Hierdoor krijgt het optrekkende vocht geen kans. De bovenste laag schelpen is helemaal droog en de verdamping van grondwater wordt aanzienlijk verminderd.

De combinatie van schelpen en de EXIE Mix Floor vormt de ideale bodemopbouw voor een stabiele bodemlaag. Beiden zuiveren het klimaat in je woning en interageren, zodat een ideale luchtvochtigheid wordt bekomen.

De schelpen zijn vlot en snel te plaatsen.